Ervaringen

5/5

Caroline

Tijdens de cursus Transformational Cupping, die ik nog eens bijwoonde, heeft Nathalie mijn armen, been, decolleté en gezicht gecupt. Ik ben heel gevoelig voor energieën van anderen…ik kan zeggen dat ik me heel prettig bij haar voelde. Ze doet het super! Ze cupt rustig, intuïtief en is ook doortastend en schroomt niet om dan flink te cuppen. En ze heeft humor (hou ik erg van). Nathalie ik geloof in jou. Go for it! Je kan veel mensen helpen, zeker ook omdat je cupt vanuit je gevoel. Liefs Caroline

5/5

Gert

Nathalie weet een vertrouwde en veilige bedding te geven tijdens een cuppingsessie waardoor een cliënt zich snel op zijn/haar gemak voelt. Ze straalt een liefdevolle rust uit die erg prettig aanvoelt. Door haar intuïtieve gave weet ze je treffend te raken en kan ze je gericht helpen.

5/5

Rachel

Mijn eerste cupping ervaring gehad bij Nathalie. Werd zo vriendelijk ontvangen en voelde mij al snel op mijn gemak. Door alle stress van afgelopen jaren heb ik enorme schouder en nekklachten opgelopen. Dit waren ook de plekken die Nathalie behandeld heeft. Ze bleef mij tijdens deze behandeling goed in de gaten houden en vroeg mij regelmatig of het goed ging. Bij intense plekken paste ze haar techniek heel kundig aan mij aan. Tijdens deze behandeling voelde ik letterlijk alles weer doorstromen bij mijn nek en schouders. Dit gaf mij zoveel verlichting.

Na de behandeling voel ik me zoveel lichter en energieker. De pijn in mijn schouders is gewoon weg en heb daardoor ook geen last meer van hoofdpijn. Ben zo enthousiast over het resultaat dat ik mijn 2e behandeling al heb ingepland.

Bedankt lieve Nathalie voor deze bijzondere ervaring🥰

Wil jij dit ook graag ervaren? Plan dan nu jouw afspraak!